2 - 3 juli 2021
Kristiansand

The Chainsmokers klare for Palmesus

Det er med en god overdose stolthet og eufori at vi kan bekrefte at The Chainsmokers er klare for Palmesus 2019!

Den Grammy-vinnende, listetoppende artist- og produsentduoen The Chainsmokers (Alex Pall og Drew Taggart) har på kort tid utviklet seg til å bli en verdensdominerende sensasjon som på alle tenkelige måter preger dagens musikkbilde. For med deres signatursound som sømløst innkapsler indie, trap, progressive, EDM og pop, har gutta krutt levert den ene monsterhiten etter den andre som gjør at de bader i milliarder av streams og videovisninger – bare på Spotify har den enorme suksessen ført duoen opp blant klodens topp-25 artister med over 32 millioner månedlige lyttere.

Den amerikanske gruppa eksploderte på scenen i 2016 med tre multi-platina selgende singler. «Roses», fra den gullsertifiserte debut-EPen «Bouquet», var først ut og gikk rett opp på førsteplass på Billboards Top Dance/Electronic Albums-liste. Oppfølgeren, «Collage EP» fra samme år, inkluderte bl.a. «Don’t Let Me Down» feat. Daya, og solgte til 4 x Platinum. Låta etablerte seg i topp-fem på Billboard Hot 100 og ble belønnet med en prestisjetung Grammy-pris for «Best Dance Recording». Sistesingelen fra samme EP, «Closer», feat. Halsey, gjorde det utrolig nok enda bedre med 7 x Platinum og føk rett til topps på Billboard Hot 100. I 2016 var det denne låta som okkuperte førsteplassen lengst i USA med over 12 sammenhengende uker, men også her til lands ble det 1. plass på VG-lista (i likhet med de fleste land i verden med basic internett-tilgang). Forsatt den dag i dag, er «Closer» på topp-tre lista over tidenes mest streamede låter med snart 1,5 milliarder avspillinger. Det er nesten ikke til å begripe. 

I 2017 fortsatte parademarsjen med singelsuksesser som «Paris» og ikke minst bangeren «Something Just Like This», som var et samarbeid med ikoniske Coldplay. Begge låtene kom med på debutalbumet «Memories...Do Not Open» som kom ut i april dette året og som umiddelbart føk til topps på Billboards 200-albumliste. Begge låtene, og i særdeleshet sistnevnte, har gått verden rundt og dominert både radio og hitlister med utallige topp-plasseringer. 

De siste utgivelsene fra The Chainsmokers inkluderer «Beach House», «Save Yourself», en collab med trendsetteren NGHTMRE, «Side Effects» feat. Emily Warren, «Sick Boy», «You Owe Me», «Everybody Hates Me» og “Somebody” feat. Drew Love fra R&B-duoen THEY. Samtlige låter er å finne på 2018-albumet fra The Chainsmokers, titulert «Sick Boy». 

Nå skal gutta ut på enda en verdensturné der Palmesus og Kristiansand blir et av stoppestedene. The Chainsmokers spilte sist på Bystranda i 2017 som eneste konsert i Norge, og i 2019 gjentas suksessen – bare denne gangen med fullt band og et enormt liveshow som kommer til å blåse oss av banen! 


Dette kommer til å bli en helt insane opplevelse – bare sjekk her!



Persondatapolicy