2 - 3 juli 2021
Kristiansand

Superstjernen Sigrid klar for sus og dus!

Sigrid er blitt Norges (og verdens) nye popdronning!

Sigrid har et helt spesielt talent, både som låtskriver og på scenen foran et stadig større publikum. Aller størst i Sigrids korte karriere er likevel at hun er blitt utpekt til BBC Music’s Sound of 2018, blant tidligere vinnere er storheter som Adele, Sam Smith og Ellie Goulding! Hun er også å finne på Billboards liste for «100 best songs of 2017» og «10 pop stars to watch in 2018».

Spotify-følgerene hennes har tredoblet siden begynnelsen av året, og strømmetallene har nådd nesten 400 millioner globalt. Sigrid kommer utvilsomt til å fortsette hennes fremvekst med sin nye, og høyst forventede album «Sucker Punch».

I 2017 ble debutsingelen «Don’t Kill My Vibe» kåret til årets beste låt av Dagbladet, NRK P3, Bergens Tidende og Dagsavisen. Med andre strålende låter, som «Plot Twist» og «Strangers», og uforglemmelige energiske konserter og opptredener på store TV-show har også internasjonal musikkpresse omfavnet den unge banebrytende popstjernen fra Ålesund.

Sigrid var nominert til intet mindre enn tre priser på P3 Gull 2017, hvor hun vant prisen for «Beste Nykommer». Hun ble også nominert til Spellemann 2017 i hele tre kategorier: Årets nykommer, Årets popsolist og Årets låt. Hun vant tilslutt Spellemann for «Årets Nykommer».

I 2017 opptrådte hun på Nobels Fredspriskonsert, og de siste somrene har Sigrid spilt på en rekke norske festivaler, solgt ut en rekke konserter i utlandet og bl.a. var hun å se på Coachella, som må regnes som en av verdens største festivaler.

Nå i sommer finner du henne på Palmesus, skandinavias største strandfest! Herre jemini som vi gleder oss til dette fyrverkeriet av et menneske.

(Sjekk ut de siste klippene fra talkshow i utlandet. 
FOR EN BOSS)





Persondatapolicy