2 - 3 juli 2021
Kristiansand

Superduoen Highasakite bekreftet til Palmesus

Highasakite er et av de beste livebandene i Norge, og spesielt vokalist Ingrid Helene Håvik er viden kjent for sin spektakulært begavede stemmeprakt. Nå er supergruppen klar for Bystranda til sommeren med massevis av nytt materiale som passer perfekt i våre smellvakre omgivelser - gjør deg klar for en episk musikkopplevelse på Palmesus!

Siden de sist spilte på Palmesus i 2015 har det imidlertid skjedd en hel del med hele Norges elskede Highasakite. De har bl.a. gått fra å være en kvintett til en duo, noe som ikke ser ut til å ha stoppet fremdriften rundt produksjonen av vakre, episke poplåter som fint skiller seg ut på Palmesus og skaper den variasjonen vi alle er ute etter. For hva kan vel passe bedre enn Highasakites mektige liveshow en tidlig ettermiddag i sola på Bystranda?


I 2018 har de sluppet tre kritikerroste singler: «Out Of Order», «Elastic State Of Mind» og «I Call Bullshit». I tillegg bød november på sistesingelen «Mexico» som allerede går sin seiersgang over hele fjøla. 

Highasakite har alltid satt spor med sitt materiale. Debutalbumbet fra 2012, «All That Floats Will Rain», fikk blant annet terningkast seks av Dagbladets anmelderog bandet ble nominert til ‘Årets nykommer’ under Spellemannsprisen samme år. To år senere ble det imidlertid gull.

Bandets andre album, «Silent Treatment», ble nemlig gitt ut i februar 2014 – og for for dette mesterverekt ble bandet dette året kåret til ‘Årets popgruppe’ på Spellemannsprisen. I tillegg vant frontfigur og vokalist Ingrid Helene Håvik i klassen for ‘Årets komponist’ ved siden av et par andre nominasjoner. Flinkisene ga ut sitt tredje album, «Camp Echo», i 2016. Også her ble det suksess – for Highasakite fulgte opp den prisvinnende tradisjonen og stakk avgårde med Spellemann for ‘Årets popgruppe’.

I 2019 dropper Highasakite sitt fjerde album og alle hjerter gleder seg!




Persondatapolicy