2 - 3 juli 2021
Kristiansand

Ruben til stranda

24-år gamle Ruben fra Harstad - en vordende superstjerne.

Med sin cinematiske dybde dekker den norske artisten, produsenten og låtskriveren hva enn slags følelser du forholder deg til på et daglig basis. Med over 60 millioner streams og nominasjoner som «Årets nykommer» på P3 Gull og «Årets nykommer» og «Årets låt» med «Walls» på Spellemann 2018, kan man trygt si at Ruben har hatt en pangstart på sin artistkarriere. 

Historien om Ruben begynner med hans første singel «Walls», som nådde #6 på den norske Spotify topp 50 liste og #4 på den nasjonale radiotopplisten. Debutsingelen har over 30 millioner streams i dag og var kontinuerlig i den norske topp 100 listen i over et år. Med sin andre singel «The Half» entret Ruben nok en gang topplistene, hvor låta komfortabelt plasserte seg som #16 på topp 50 Norge. Med sin nyeste singel «Lay By Me» fikk han oppmerksomheten til hele Skandinavia. Låta akkumulerte over 16 millioner streams på kun 3 måneder og herjet chartene i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ærligheten og dybden i teksten resonerte dypt inne i sjela til lytterne, som gjorde det til en radio hit i Norge – med en peak som #2 på den nasjonale topplisten.
Ruben er nå ute med sin debut EP Melancholic.

Allerede ligger verden for harstadværingens føtter med et stadig økende internasjonalt publikum og flere singler på vei. Vi kan nærmest love allsang i det Ruben trer ut på scenen nede i vannkanten på Palmesus!
 



Persondatapolicy