2 - 3 juli 2021
Kristiansand

Fenomenet Alan Walker klar for stranda!

Den norske superstjernen Alan Walker har etablert seg som en av klodens største DJ-acts og produsenter med over 12 milliarder visninger og streams av sine låter. Nå tar fanaværingen med seg en bag av hits og et kolossalt sceneshow til Bystranda og Palmesus 5.-6. juli neste sommer!

Siden utgivelsen av hans enorme gjennombrudd «Faded», som i 2016 var nr. 10 på listen over de mest spilte låtene i hele verden (!), har den 21-år unge artisten, DJen og produsenten Alan Walker tatt over den elektroniske delen av kloden og gjort navnet sitt om til noe som din far, mor, søster og bror alle har hørt om.

Gutten bak masken har mer enn 12 milliarder streams gjennom musikk og video (musikkvideoen til «Faded» har passert 2 milliarder visninger og er den nest-mest likte noensinne på YouTube) noe som er en ekstrem, nærmest upåaktet prestasjon for en norsk artist. Han har gjennom sine 12 utgitte singler og over 17 remixer solgt til 29 ganger platinum i 29 land over hele verden, og mottatt priser i alle bauer og kanter.

Høydepunkter inkluderer ‘Årets Single’ i 2017 for «Faded» i både Tyskland (Echo-prisen) og Storbritannia (Brit Awards), mens han også har tatt steget til topp på US Dance Radio («Alone»), så vel som å etablere seg på den prestisjetunge amerikanske hitlista Billboard Hot 100. Alan Walker debuterte som #55 på DJ MAG Top 100 i 2016 og har der i fra hoppet helt opp til #17 året etter. Her til lands har han også toppet VG-lista med hele syv ulike låter.

Norsk-britiske Alan Walker fulgte opp suksessen med singlene «Sing Me To Sleep» og «Alone», som begge har oppnådd ufattelige tall på YouTube og Spotify. Med låta «Tired» fikk han nok en #1 på US Dance Radio, og innimellom har det gått slag i slag med remixer for artister som Sia, XCX, Bruno Mars, Julia Michaels og Miley Cyrus. Han har vært på storturnéer som support for både Rihanna og Justin Bieber, og ikke minst solgt ut arenaer over hele verden på egne turnéer. 

Kometkarrieren til Alan Walker har nå ført ham til main stage på Palmesus neste sommer for første gang, noe festgeneral Leif Fosselie er meget fornøyd med:

«Hvert eneste år spør vi publikum hvem de helst vil ha til Palmesus, og Alan Walker er den første norske artisten vi har sett blant de topp-fire mest etterspurte – foran navn som Drake, Calvin Harris og Eminem. Det sier vel alt om hvor enormt stor Alan Walker har blitt.»

«Det er utrolig kult å se at en norsk artist klarer å nå så langt, og med masse nytt materiale på gang til 2019 er det bare å glede seg til Alan Walker står på main stage nede på Bystranda til sommeren!»

Med over 500 festivaler og headliner shows verden rundt stiller han sterkt på Bystranda og vi er superstoked over å ha han klar for neste års utgave av Palmesus. Det blir hits i bøtter og spann – og ikke minst et liveshow uten like! Let’s go, Alan!



Persondatapolicy