2 - 3 juli 2021
Kristiansand

EDM-pionéren Fedde Le Grand bekreftet

En av verdens aller største DJs og produsenter gjennom alle tider er klar for Bystranda for 8. året på rad!

Mannen bak den globale landeplagen «Put Your Hands Up For Detroit» fra 2009 har etablert seg som en av universets mest ettertraktede DJs og produsenter, og topper til stadighet plakaten på verdens største festivaler - fra Lollapallooza og Ultra Music Festival til Coachella og Tomorrowland. I tillegg er Fedde Le Grand viden kjent for utallige priser og utmerkelser, samt remixer for artister som Coldplay, Madonna, Michael Jackson, Mariah Carey, Rihanna, Shakira og Robbie Williams, for å nevne noen. 

Det er med andre ord et vaskeekte DJ-ikon som igjen finner veien til Palmesus, og med seg i bagasjen har Fedde Le Grand rykende ferske klubbhits som «Bump ’N Shake», «All Over The World», «You Got Me Runnin’», «Flex» feat. General Levy, «Hit The Club» «You Lift Me Up» og «Scream Out Loud», så vel som den eklektiske remixen av «Side Effects» fra Palmesus-klare The Chainsmokers. 

Stemningen som oppstår når Fedde Le Grand setter i gang med sitt sinnssyke sceneshow spekket av pyro, effekter og basstunge bangere bare må oppleves minst én gang i livet før du dør. For det er 100 % bucketlistmateriale hver gang Fedde går på for å sette fyr på stranda! 

Sjekk ut hvordan han fikk hele Miami til å gå av hengslene under Ultra Music Festival nå i mars, for eksempel (se under).. det er bare å glede seg!



Persondatapolicy